Kantoor en thuis

Cabeling4you

Kantoor en thuis

Of het nu een kantoor- of thuiswerkplek betreft, Cabeling4you komt graag bij je langs voor een werkplekoptimalisatie. We luisteren graag naar je wensen en behoeften en komen met een oplossing op maat. Denk bijvoorbeeld aan het wegwerken van snoeren of het installeren van de nodige aansluitingen. We zorgen voor een praktische en ergonomische inrichting zodat je zo productief mogelijk kunt werken! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Adviesgesprek
×
De nodige aansluitingen op kantoor en thuis

Een praktische indeling

De nodige aansluitingen op kantoor en thuis

Heb jij aansluitingen nodig voor hardware en/of internet op kantoor of thuis? Wil je dat deze aansluitingen zo praktisch mogelijk zijn voor snelle toegang? Schakel dan de deskundigen van Cabeling4you in. We voorzien je werkplek thuis of op kantoor graag van de nodige aansluitingen. Dat doen wij zo praktisch en esthetisch mogelijk. Uiteraard luisteren we naar je wensen zodat je verzekerd bent van alle nodige aansluitingen.

Werkplekbekabeling

Kabelmanagement

Een overzichtelijke werkplek

Kabelmanagement

Zie jij door alle snoeren je computer niet meer? Dan is er iets mis. Cabeling4you komt graag langs om alle kabels naadloos weg te werken. Dat doen wij door middel van goten, netjes of andere kabelverbergers. Na het wegwerken van alle snoeren, draden en kabels oogt jouw werkplek thuis of op kantoor, een stuk netter. Het eindresultaat is een goed georganiseerde werkplek, zonder belemmeringen van snoeren en draden over je bureau.

Werkplekoptimalisatie

Een optimale werkplek

Werkplekoptimalisatie

Een optimale werkplek

Wil je zo goed efficiënt en productief mogelijk werken op jouw werkplek thuis? Of je nu thuis werkt of op kantoor, het begint bij een optimale werkplek. Cabeling4you werkt snel en efficiënt zodat jij snel kunt profiteren van je verbeterde werkplek. We zorgen ervoor dat je werkplek future-proof is. Een werkplekoptimalisatie op kantoor of thuis begint bij Cabeling4you!

Werkplek accessoires

Review INOMA

INOMA B.V.

Top service. Arjen, bedankt

“Al langere tijd stoorde ik me aan de kabels die overal los onder de bureaus hingen. Arjen heeft me laten zien dat het wegwerken van de kabels de investering waard is. In korte tijd heeft hij de kabels op professionele wijze allemaal weten weg te werken. Ons kantoor oogt een stuk netter nu.”

Vrijblijvend adviesgesprek?

06 – 23 84 60 97

"*" geeft vereiste velden aan

Stel je vraag

Neem contact op met Arjen

06 – 23 84 60 97
awalvaart@cabeling4you.nl