Werkplek accessoires | Cabeling4you

Cabeling4you

Werkplek accessoires

Als je optimaal wilt presteren op jouw (thuis)werkplek dan zijn werkplek accessoires cruciaal. Door de juiste werkplek accessoires in te zetten, kun je jouw productiviteit optimaliseren. Dat heeft alles te maken met de ergonomie en de levensduur van apparaten. Je zult minder stress ervaren en je verminderd en voorkom fysieke klachten zoals nek-, rug- en schouderpijn.

Adviesgesprek
×
Welke werkplek accessoires heb ik nodig?

Tal van mogelijkheden

Welke werkplek accessoires heb ik nodig?

Het begint bij een inventarisatie van de benodigde werkplek accessoires. Wat zijn je wensen? Denk bijvoorbeeld aan een goede houding of productiviteit. En wat zijn de knelpunten van je huidige werkplek? De werkplek accessoires moeten goed aansluiten op het doel voor ogen. Het kan ook zijn dat je privacy wenst of flexibiliteit van monitoren door een monitorarm. Cabeling4you geeft advies en komt met een oplossing op maat.

Werkplekbekabeling

Voorkom klachten

Een ergonomische en veilige werkplek

Een ergonomische werkplek zorgt er uiteindelijk voor dat je zo optimaal mogelijk kunt werken. Door het kiezen van de juiste accessoires voor jouw werkplek voorkom of verminder je pijnklachten. Denk aan RSI-klachten zoals pijn in de nek, arm of schouders. Wist je dat ruim 30% van apparaten kapot gaat door vallen of stoten? De juiste werkplek accessoires kunnen dit voorkomen! Voorkom onnodige reparaties en bescherm je apparaten. Cabeling4you gaat graag met je in gesprek om de juiste werkplek accessoires te installeren.

Werkplekoptimalisatie

Verhoogde productiviteit

MEER RUST TIJDENS HET WERKEN

Verhoogde productiviteit door de juiste werkplek accessoires

Een comfortabele en ergonomische werkplek, met de juiste werkplek accessoires, zorgt voor een verhoogde productiviteit. Dit heeft te maken met de rust die je zult ervaren tijdens het werken. We zorgen ervoor dat alle nodige aansluitingen op jouw werkplek worden gerealiseerd. Of het nu gaat om een kantoor- of thuiswerkplek. Cabeling4you zorgt ervoor dat jouw werkplek geoptimaliseerd is!

Kantoor en thuis

Review INOMA

INOMA B.V.

Top service. Arjen, bedankt

“Al langere tijd stoorde ik me aan de kabels die overal los onder de bureaus hingen. Arjen heeft me laten zien dat het wegwerken van de kabels de investering waard is. In korte tijd heeft hij de kabels op professionele wijze allemaal weten weg te werken. Ons kantoor oogt een stuk netter nu.”

Vrijblijvend adviesgesprek?

06 – 23 84 60 97

"*" geeft vereiste velden aan

Stel je vraag

Neem contact op met Arjen

06 – 23 84 60 97
awalvaart@cabeling4you.nl