Werkplekoptimalisatie

Cabeling4you

Werkplekoptimalisatie

Raak je snel afgeleid op je werkplek? Zit je vaak in de knoop met alle kabels? Dan is het tijd voor de werkplekoptimalisatie van Cabeling4you. We zorgen voor een georganiseerde werkplek zodat jij prettiger en efficiënter kunt werken. Je zult geen last meer hebben van afleidende kabels, snoeren of draden die lopen over het bureau of de grond. We zorgen graag voor de nodige aansluitingen voor hardware en werken alles netjes weg.

Adviesgesprek
×
Een goed georganiseerde werkplek

BESPAAR TIJD EN MOEITE

Een goed georganiseerde werkplek

Wist je dat de basis voor goede werkprocessen begint bij de werkplek? Vaak wordt de indeling en onderhoud van de werkplek vergeten. Je bent immers vooral bezig met werk. Toch stoor jij je regelmatig aan de indeling van de werkplek of aan snoeren die over het bureau hangen. Of je hebt een slechte toegang tot hardware die je toch dagelijks gebruikt. Het kost eigenlijk continue tijd en moeite. Dat is jammer, want dat gaat ten koste van jouw productiviteit! Cabeling4you kan jouw werkplek op kantoor of thuis volledig naar wens inrichten.

Werkplekbekabeling

Praktische inrichting van de werkplek

EEN VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT

Praktische inrichting van de werkplek

Naar wens kunnen de experts van Cabeling4you alle nodige aansluitingen op een praktische manier realiseren. Denk bijvoorbeeld aan internet, USB-hubs en stroomvoorzieningen. Overbodige aansluitingen worden weggehaald en bestaande aansluitingen worden future-proof gemaakt. Bovendien kijken we niet alleen naar de bekabeling maar ook naar de totale werkplek. Zijn bijvoorbeeld de beeldschermen en de monitorarm ergonomisch ingesteld? We denken graag met je mee.

Werkplek accessoires

Snoeren en kabels wegwerken

EEN VEILIGE WERKPLEK

Wegwerken van snoeren en draden

Het wegwerken van snoeren en draden is één van de belangrijkste factoren voor een schone en georganiseerde werkplek. Je hebt immers geen last meer van afleidende en belemmerde snoeren. Door het wegwerken van alle bedrading creëer je ook een veilige werkplek. Losse snoeren op de grond creëren een val- en struikelgevaar. Dat is iets wat je te allen tijde wilt voorkomen. Ook zorgt het wegwerken van alle bedrading voor een esthetische werkplek. De werkplek zal namelijk gelijk schoner en opgeruimd ogen.

Kantoor en thuis

Esther

“Ik kan Cabeling4you van harte aanbevelen”

“Wij hebben Cabeling4you gevraagd om op een woensdag langs te komen om alle werkplekken aan te pakken. Op die dag is het vrij rustig en zijn de meeste medewerkers vrij. De volgende ochtend wachtte bij binnenkomst voor alle medewerkers een prettige verrassing. Weg met de kabelspaghetti en verlengsnoeren onder het buro en zit/stabureaus die blokkeren. In plaats daarvan alle kabels netjes weggewerkt en gebundeld. Er zijn medewerkers die 2 keer onder hun bureau hebben gekeken omdat ze niet konden geloven dat het ook zo mooi en anders kan. De opname van alle werkplekken verloopt gedegen en alles wordt op de afgesproken datum opgeleverd zoals afgesproken. We hebben tegen elkaar gezegd: “Dit hadden we veel eerder moeten doen!”

Vrijblijvend adviesgesprek?

06 – 23 84 60 97

"*" geeft vereiste velden aan

Stel je vraag

Neem contact op met Arjen

06 – 23 84 60 97
awalvaart@cabeling4you.nl