Werkplekoptimalisatie

Cabeling4you

Werkplekoptimalisatie

Raak je snel afgeleid op je werkplek? Zit je vaak in de knoop met alle kabels? Dan is het tijd voor de werkplekoptimalisatie van Cabeling4you. We zorgen voor een georganiseerde werkplek zodat jij prettiger en efficiënter kunt werken. Je zult geen last meer hebben van afleidende kabels, snoeren of draden die lopen over het bureau of de grond. We zorgen graag voor de nodige aansluitingen voor hardware en werken alles netjes weg.

Adviesgesprek
×
Een goed georganiseerde werkplek

BESPAAR TIJD EN MOEITE

Een goed georganiseerde werkplek

Wist je dat de basis voor goede werkprocessen begint bij de werkplek? Vaak wordt de indeling en onderhoud van de werkplek vergeten. Je bent immers vooral bezig met werk. Toch stoor jij je regelmatig aan de indeling van de werkplek of aan snoeren die over het bureau hangen. Of je hebt een slechte toegang tot hardware die je toch dagelijks gebruikt. Het kost eigenlijk continue tijd en moeite. Dat is jammer, want dat gaat ten koste van jouw productiviteit! Cabeling4you kan jouw werkplek op kantoor of thuis volledig naar wens inrichten.

Werkplekbekabeling

Praktische inrichting van de werkplek

EEN VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT

Praktische inrichting van de werkplek

Naar wens kunnen de experts van Cabeling4you alle nodige aansluitingen op een praktische manier realiseren. Denk bijvoorbeeld aan internet, USB-hubs en stroomvoorzieningen. Overbodige aansluitingen worden weggehaald en bestaande aansluitingen worden future-proof gemaakt. Bovendien kijken we niet alleen naar de bekabeling maar ook naar de totale werkplek. Zijn bijvoorbeeld de beeldschermen en de monitorarm ergonomisch ingesteld? We denken graag met je mee.

Werkplek accessoires

Snoeren en kabels wegwerken

EEN VEILIGE WERKPLEK

Wegwerken van snoeren en draden

Het wegwerken van snoeren en draden is één van de belangrijkste factoren voor een schone en georganiseerde werkplek. Je hebt immers geen last meer van afleidende en belemmerde snoeren. Door het wegwerken van alle bedrading creëer je ook een veilige werkplek. Losse snoeren op de grond creëren een val- en struikelgevaar. Dat is iets wat je te allen tijde wilt voorkomen. Ook zorgt het wegwerken van alle bedrading voor een esthetische werkplek. De werkplek zal namelijk gelijk schoner en opgeruimd ogen.

Kantoor en thuis

Review INOMA

INOMA B.V.

Top service. Arjen, bedankt

“Al langere tijd stoorde ik me aan de kabels die overal los onder de bureaus hingen. Arjen heeft me laten zien dat het wegwerken van de kabels de investering waard is. In korte tijd heeft hij de kabels op professionele wijze allemaal weten weg te werken. Ons kantoor oogt een stuk netter nu.”

Vrijblijvend adviesgesprek?

06 – 23 84 60 97

"*" geeft vereiste velden aan

Stel je vraag

Neem contact op met Arjen

06 – 23 84 60 97
awalvaart@cabeling4you.nl