Cabeling4you

Cabeling4you

Over ons

Cabeling4you is opgericht met het oog op het verbeteren en optimaliseren van werkplekken. Geregeld kwamen wij werkplekken tegen waar de snoeren en kabels in een wirwar onder het bureau hingen. Een echte dooddoener voor de productiviteit en efficiëntie van jou en je collega’s. Daarom zetten wij ons sinds … in voor werkplekoptimalisatie.

Adviesgesprek
×
Onze werkwijze

WAT WIJ DOEN

Onze werkwijze

We komen graag bij je langs om de werkplek te analyseren. Onze experts kijken ter plekke waar de knelpunten liggen. Waar heb jij of je collega’s last van? Als dat eenmaal in kaart gebracht is onderzoeken onze experts de mogelijkheden. We denken graag met je mee en geven we je advies en een prijsopgave. Akkoord? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het optimaliseren van de werkplek. Dit doen we allemaal in huis, er hoeven geen derden bij van pas te komen.

Adviesgesprek

Onze werkwijze

AFSPRAAK = AFSPRAAK

Onze mindset

Bij Cabeling4you staan we voor eerlijke en open communicatie. We voeren onze werkzaamheden altijd secuur en snel uit en zorgen ervoor dat jij precies weet waar je aan toe bent. Geen onvoorziene kosten en geen ongevraagde aanpassingen. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe werkplek met snelheid geplaatst wordt en realiseren ook snelle vervanging van ICT hardware.

Adviesgesprek

Onze monteurs

PROFESSIONEEL EN SECUUR

Onze eigen monteurs

Wij maken enkel en alleen gebruik van onze eigen monteurs. Alle goederen en diensten van Cabeling4you worden geleverd en geïnstalleerd onder supervisie van een VCA-monteur met operationeel leidinggevend certificaat. Na een bezoek van onze monteur heb je geen last meer van defecten en storingen en kun je op een zeer snelle en efficiënte manier je werkzaamheden uitvoeren. Zonder oponthoud en ergernissen.

Adviesgesprek

Review INOMA

INOMA B.V.

Top service. Arjen, bedankt

“Al langere tijd stoorde ik me aan de kabels die overal los onder de bureaus hingen. Arjen heeft me laten zien dat het wegwerken van de kabels de investering waard is. In korte tijd heeft hij de kabels op professionele wijze allemaal weten weg te werken. Ons kantoor oogt een stuk netter nu.”