Header Snoeren wegwerken

Cabeling4you

Snoeren wegwerken

Heb je veel snoeren, draden of kabels over je bureau of op de grond liggen? Dan weet je als geen ander hoe irritant dat kan zijn. Voor je het weet zit je weer met je voet vast in de snoeren of je bent minutenlang bezig met het vinden van de juiste kabel. Dat kan een stuk efficiënter. Cabeling4you biedt een complete oplossing voor het wegwerken van snoeren, draden en kabels op jouw werkplek.

Adviesgesprek
×
Voorkom vervelende struikel- en valpartijen

EEN VEILIGE WERKOMGEVING

Voorkom vervelende struikel- en valpartijen

Losliggende snoeren, draden of kabels die over de vloer of het bureau liggen kunnen zorgen voor vervelende struikel- en valpartijen. Daarom is het belangrijk om alle snoeren zo goed mogelijk weg te werken. Zo zorg je voor een verhoogde veiligheid op de werkvloer of op jouw thuiswerkplek. Cabeling4you realiseert snel en efficiënt een optimale werkplek. Zodat jij ongestoord en veilig kunt werken.

Adviesgesprek

Zorg voor een nette werkplek

VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT

Zorg voor een nette werkplek

Door alle snoeren weg te werken kun je werken aan een nette werkplek. Niet geheel onbelangrijk, want jouw werkplek bepaalt in grote mate je productiviteit. Een georganiseerde en nette werkplek betekent dan ook dat jij efficiënter en productiever bent. Dat heeft alles te maken met de rust die de werkplek uitstraalt. Benieuwd of jou werkplek optimaal is ingericht? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Adviesgesprek

Snoeren wegwerken? Laat dat over aan Cabeling4you

PRAKTISCH EN ESTHETISCH

Snoeren wegwerken? Laat dat over aan Cabeling4you

Wil je graag een goed uitziende werkplek en makkelijke toegang tot alle hardware? Zodat je ongestoord en efficiënt kunt werken? Laat Cabeling4you dan alle snoeren wegwerken op een praktisch en esthetische manier. Onze experts bekijken de situatie van jouw werkplek grondig. Op basis van jouw wensen zorgen we voor een praktische inrichting en voor een goede wegwerking van alle snoeren.

Adviesgesprek

INOMA B.V.

Top service. Arjen, bedankt

“Al langere tijd stoorde ik me aan de kabels die overal los onder de bureaus hingen. Arjen heeft me laten zien dat het wegwerken van de kabels de investering waard is. In korte tijd heeft hij de kabels op professionele wijze allemaal weten weg te werken. Ons kantoor oogt een stuk netter nu.”