Header werkplekbekabeling

Cabeling4you

Werkplekbekabeling

Op zoek naar professionele werkplekbekabeling voor kantoor of thuis? Schakel dan Cabeling4you in. Veel werkplekken zijn nog niet volledig draadloos en veel apparaten hebben nog snoeren, draden of kabels nodig. Een overzichtelijke werkplekbekabeling biedt rust en verhoogt de productiviteit aanzienlijk. We luisteren graag naar je wensen en komen met een oplossing op maat.

Adviesgesprek
×
Grootschalig of kleinschalige werkplekbekabeling

DE GEWENSTE AANSLUITINGEN

Grootschalig of kleinschalige werkplekbekabeling

Of het nu een groot kantoor of een thuiswerkplek betreft, een optimale werkplekbekabeling is altijd belangrijk. Je wilt namelijk snel toegang tot hardware en geen last hebben van snoeren, draden of kabels. We verzorgen graag aansluitingen zoals internet, intranet en stroomvoorzieningen. Daarnaast zorgen wij voor een goede afwerking en de nodige aansluitingen, zodat je zorgeloos kunt werken. Een georganiseerde werkplek draagt namelijk bij aan een verhoogde productiviteit!

Werkplekoptimalisatie

Optimaliseer jouw werkplek

EEN MAATWERK OPLOSSING

Optimaliseer jouw werkplek

Wil jij een werkplek waar je ongestoord productief kunt zijn? De juiste werkplekbekabeling is daar een groot onderdeel van. De bekabeling en wegwerking is vaak een grote uitdaging. Het kost veel tijd en er moet vaak een stappenplan bedacht worden. Besteed de bekabeling daarom uit aan Cabeling4you. We luisteren naar je wensen en komen met een oplossing op maat. Zo ben jij verzekerd van een geoptimaliseerde werkplekbekabeling.

Werkplek accessoires

Schakel de experts van cabeling4you in voor een optimale werkplekbekabeling

DE OPTIMALE WERKPLEK

Schakel de experts van Cabeling4you in voor een optimale werkplekbekabeling

Stoor jij je nog steeds aan alle kabels, snoeren of draden op je bureau? Wacht niet langer en schakel de experts van Cabeling4you in. We bekijken jouw werkplek en luisteren naar je wensen. We plaatsen graag alle aansluitingen die je nodig hebt en zorgen voor een strakke afwerking. Na een werkplekbekabeling door de experts van Cabeling4you ben je verzekerd van een optimale werkplek.

Kantoor en thuis

Review Woonstichting JOOST

Woonstichting JOOST

Cabeling4you werkt snel én netjes

“Al jaren ergerden wij ons flink aan alle ‘snoerenrommel’ op ons mooie kantoor. Na een interne verbouwing, hebben we onze projectinrichter gevraagd of zij een oplossing hadden voor het ‘snoerengedoe’. Dat hadden ze. Cabeling4you zou contact met ons opnemen en langs komen om alles te bekijken. Dat ging heel snel. Arjen Walvaart, eigenaar van het bedrijf, kwam heel snel langs, heeft alles doorgenomen en gaf daarbij goede adviezen. We hebben ook gelijk diverse afspraken gemaakt wanneer het ons als bedrijf het beste uitkwam en daar werd rekening mee gehouden. Cabeling4you is vervolgens bij ons aan de slag gegaan en het hele gebeuren is feilloos uitgevoerd. Onze medewerkers hebben er totaal geen last van gehad. Cabeling4you werkt snel én netjes, heeft zeer aardige medewerkers en handelt volledig volgens de gemaakte afspraken. Kortom: een verademing, want dit maak je niet vaak meer mee.”

Vrijblijvend adviesgesprek?

06 – 23 84 60 97

"*" geeft vereiste velden aan

Stel je vraag

Neem contact op met Arjen

06 – 23 84 60 97
awalvaart@cabeling4you.nl