header kabelmanagement

Cabeling4you

Kabelmanagement

Om veilig en comfortabel te werken moeten alle kabels en snoeren netjes weggewerkt zijn. Een werkplek zonder afleidende en belemmerde kabels draagt bij aan een optimale werksfeer en productiviteit. Ook zeer belangrijk is een goed georganiseerde netwerkruimte waarin in één oogopslag alles overzichtelijk te zien is zeer belangrijk. Cabeling4you kan kabels en hardware zo praktisch mogelijk indelen.

Adviesgesprek
×
Kabelmanagement voor toekomstige upgrades

EEN INDELING VOOR TOEKOMSTIGE UPGRADES

Kabelmanagement voor toekomstige upgrades

Voordat je een werkplek of netwerk ruimte gaat indelen is het belangrijk om na te denken over toekomstige upgrades. In de toekomst kan het namelijk voorkomen dat er vernieuwde hardware moet komen en er moeten ongetwijfeld nieuwe kabels worden gelegd. Een goed kabelmanagement zorgt ervoor dat een werkplek of netwerkruimte met hardware volledig future-proof is. Cabeling4you verbeterd de veiligheid en esthetiek van jouw werkplek of netwerkruimte en houdt daarbij rekening met de toekomst.

Adviesgesprek

Wij creëren de optimale werkplek voor je!

VERBETERDE PRODUCTIVITEIT

Wij creëren de optimale werkplek voor je!

Een optimaal kabelmanagement van jouw werkplek zorgt voor rust en een verhoogde productiviteit. Je hebt immers geen last van belemmerende kabels en je kan meteen zien wat waar hoort. Cabeling4you zorgt voor een snelle toegang tot hardware, een praktische inrichting en een veilige werkplek. Zo kun jij je op de werkvloer concentreren op je werk zonder onnodige afleidingen op het bureau door kabels of hardware.

Adviesgesprek

Schakel Cabeling4you in voor kabelmanagement

EEN OPLOSSING OP MAAT

Schakel Cabeling4you in voor kabelmanagement

Zou je graag een optimale werkplek en/of netwerkruimte creëren die volledig future-proof wordt ingericht? Schakel dan de experts in van Cabeling4you. We luisteren naar je wensen en komen met een oplossing op maat. Zo realiseren we snel een verbeterde werkomgeving. Je bent verzekerd van een mooie afwerking en een praktische inrichting.

Adviesgesprek

INOMA B.V.

Top service. Arjen, bedankt

“Al langere tijd stoorde ik me aan de kabels die overal los onder de bureaus hingen. Arjen heeft me laten zien dat het wegwerken van de kabels de investering waard is. In korte tijd heeft hij de kabels op professionele wijze allemaal weten weg te werken. Ons kantoor oogt een stuk netter nu.”