Header Kabels wegwerken bureau

Cabeling4you

Kabels wegwerken bureau

Werken op een opgeruimde, rustige en overzichtelijke plek verbeterd jouw productiviteit. De kabels wegwerken op je bureau is daar een groot onderdeel van. Als er overal kabels over het bureau lopen kan dat zeer belemmerd en afleidend zijn. Cabeling4you werkt de kabels en bedrading zo efficiënt mogelijk weg.

Adviesgesprek
×
Kabels wegwerken voor een optimale werkplek

SCHOON & OVERZICHTELIJK

Kabels wegwerken voor een optimale werkplek

Een schone en overzichtelijk werkplek is een optimale werkplek! Het begint bij de hardware en kabels. Cabeling4you faciliteert graag een totaaloplossing voor het wegwerken van alle kabels. De werkplek zal gelijk rustiger ogen en je zult de toegang tot hardware makkelijk vinden. Ook zorgen wij ervoor dat toekomstige upgrades makkelijk zijn uit te voeren. De kabels zijn immers overzichtelijk verwerkt en extra hardware kan eenvoudig worden aangesloten.

Adviesgesprek

Georganiseerd en ergonomisch

EEN OPGERUIMD BUREAU

Georganiseerd en ergonomisch

Een georganiseerd en ergonomisch ingericht bureau is een belangrijke factor voor jouw productiviteit. Snoeren en kabels kunnen namelijk de beweging aan het bureau sterk beperken. Cabeling4you werkt de kabels weg op de juiste manier. Zo worden ook storingen door overbelasting en storingen door kabelbreuken voorkomen. En heb jij alle ruimte om zo productief en efficiënt mogelijk te werken.

Adviesgesprek

De experts van Cabeling4you komen graag langs

GEEN ROMMELIGE WERKPLEK MEER

De experts van Cabeling4you komen graag langs

Zeg gedag tegen een rommelige werkplek en laat de experts van Cabeling4you alle kabels wegwerken op je bureau. We komen graag bij je langs op locatie en bieden een oplossing op maat. Door onze ervaring en kennis zorgen we voor een georganiseerde werkplek. We kijken ook verder dan alleen het wegwerken van de kabels. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van de juiste werkplek accessoires. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Adviesgesprek

INOMA B.V.

Top service. Arjen, bedankt

“Al langere tijd stoorde ik me aan de kabels die overal los onder de bureaus hingen. Arjen heeft me laten zien dat het wegwerken van de kabels de investering waard is. In korte tijd heeft hij de kabels op professionele wijze allemaal weten weg te werken. Ons kantoor oogt een stuk netter nu.”